substitute book cover

Menedżer gastronomii : Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny. Cz. 2, zaopatrzenie, kontrola kosztów i zysków, zarządzanie siecią lokali, zarządzanie personelem

Mołoniewicz, Jan Marek

Year of publication: 2017.

Gastronomia zakłady organizacja

Author
Mołoniewicz, Jan Marek
Title
Menedżer gastronomii : Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny. Cz. 2, zaopatrzenie, kontrola kosztów i zysków, zarządzanie siecią lokali, zarządzanie personelem
ISBN
978-83-939448-4-2
978-83-939448-5-9
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Moja Consulting,
Year of publication
2017.
Volume
190 s. : ;
Dimensions
24 cm. :
Object passwords
Gastronomia zakłady organizacja
020
%a 9788393944842
020
%a 9788393944859
100
%a Mołoniewicz, Jan Marek
245
%a Menedżer gastronomii : %b Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić lokal gastronomiczny. %n Cz. 2, %p zaopatrzenie, kontrola kosztów i zysków, zarządzanie siecią lokali, zarządzanie personelem /
260
%a Warszawa : %b Moja Consulting, %c 2017.
300
%a 190 s. : ; %c 24 cm. :
650
%a Gastronomia %x zakłady%x organizacja
920
%a 978-83-939448-4-2
920
%a 978-83-939448-5-9